Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Inspiration a la 2017

Varför inte satsa på att få lite extra inspiration under 2017?
Jag kan känna ibland att jag går in med en pepp inför en vecka men att jag inte kan specificera den. Därför så har jag valt att göra en boost med inspiration under det nya året.

52 citat.

Under veckorna på 2017 så kommer jag att välja ett citat eller dra ett kort med ett citat. På lappen så finns ett citat som kommer att vara ledmarkören under kommande vecka. Jag tror att jag kan komma att fokusera lite mer på det då och verkligen ha med mig det i baktanken under dagarna.

Vad är då tanken med det här?

Dels så kommer jag att börja med ett nytt yrke efter nyår. Jag ska vara PT åt klienter på gymmet. Även om jag brinner för träning och ett gott välmående så kan det ibland vara svårt att överföra all glädje jag känner för det. Jag tror att dessa citat med motivation och inspiration kan komma att ta fram det bästa inför varje vecka som jag ska ge energi till mina kunder. Dessutom så är det ett väldigt bra sätt att reflektera över sin situation, både på jobbet och i privatlivet. Jag kommer att skriva upp 3 punkter som har med citat att göra. 3 saker som är positiva, som jag behöver tänka över eller som jag helt enkelt förknippar med citatet.

Det här är ett sätt för mig att behålla mitt fokus och också hela tiden få ny motivation och inspiration. Både till mig själv men också för att kunna ge det till mina klienter. Så, nu boostar vi med inspiration till nya året, varje vecka.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229