Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Ingen kickstart på veckan

Träning

Som ni vet så har jag fått ta ett kliv tillbaka med träningen och verkligen lyssna på min kropp. Den behöver det och jag har haft en ganska lång tid då jag faktiskt inte har tränat något. Det har varit mentalt skitjobbigt då jag är van vid att göra det mer eller mindre varje dag. Men OJ, så nyttigt för mig. Jag känner min kropp väl och jag vet att jag måste ta väl hand om den. Efter att den har fått vila så är den mer taggad än någonsin på att dra igång, dock i ett lugnt tempo.

Så förra veckan så körde jag Bodypump, utomhusträning och mage/rumpa/lår-pass. Shit va kul det var även om jag kände mig riktigt svag. Men jag känner att nu har jag börjat i rätt ände. Jag bygger upp min kropp från grunden nu och går på känslan i kroppen. Känner jag att kroppen inte klarar träning idag så hoppar jag det. Herregud vad jag har fått träna på det och gör fortfarande men det ger otroligt mycket. För att jag ska kunna träna mycket igen så måste kroppen va med på tåget.

Har gjort upp en plan för veckan som kommer men som alltid kan ändras beroende på hur kroppen känns. Men här nedan får ni min träning för veckan som kommer.

Plan:
Måndag: Spinning 45 min
Tisdag: Bodypump 60 min
Onsdag: Yoga
Torsdag: Spinning 45 min
Fredag: Mage/rumpa/lår-pass

HELG!

Som ni ser är det enbart gruppträning som ligger på planeringen. Jag känner att det är exakt det som passar för mig just nu. Peppa varandra i grupp och ha någon som säger åt mig vad jag ska göra. Exakt så vill jag ha det just nu men till veckan efter kan det alltid ändras. Hur ser er träning ut just nu? Känn efter vad som funkar för just dig och gör det som du tycker är kul.

Exakt det här inlägget skrev jag igår och idag ligger jag hemma och är sjuk. Så träningsplanering lär se lite annorlunda ut och än en gång får jag jobba på att gå hem, ligga i soffan och bara ta det lugnt. Vila kroppen och se till att den repar sig. Herregud vad svårt det är. Idag var det extra tufft att gå hem, allting kom ikapp mig. All den stress och ångest som nu för tiden hör ihop med att bli sjuk. Det blir en ond cirkel och jag måste välja att se på det från rätt håll, jag väljer inte att bli sjuk. Det är inte mitt fel och det blir inte bättre av att jag stressar kroppen med ångest. Så kroppen, nu jobbar vi igen på att bli friska. HEJA OSS.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229