Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Idag ska vi stå upp

Recept

Godmorgon! Redan onsdag och idag väntar en dag på kontoret. Vilket betyder? Stillasittande vid skrivbordet från 8.00-16.30 med lite lunchrast (dock oftast sittande ändå). Det här är ju faktiskt så de flesta personerna jobbar idag vilket absolut har raserat vår folkhälsa. För det är ju faktiskt så att många är stillasittande hela dagarna för att sedan åka och köra ett hårt spinningpass och sedan slänga sig i soffan. Inget fel på det, det är otroligt bra träning men vår kropp behöver mer. Varför? För vår hälsa. För att undvika att bli sjuka eller dö i förtid.

Så vad behöver vi göra? Jo, vi ska se till att ändra hur vi jobba. Ta en bensträckare, ta trapporna ner till lunchen, gå till skrivaren, stå upp vid skrivbordet eller vad det nu kan vara. På det sättet minskar vi riskerna för att få bland annat hjärt -och kärlsjukdomar, diabetes och fetma.

Dagens uppdrag

Utför något av de saker nedan minst 1 gång i timman under dagen.

Ta en bensträckare
Ställ dig upp vid skrivbordet och jobba under en stund
Gå till skrivaren (eller vad det nu kan vara), fram och tillbaka

Idag så blev det denna goda smoothie till frukost. En riktig höstig frukost kändes det som, med den lite mer mörka gula färgen och de färska fikonen.
Vad hade jag i?

Smoothie

Mango
Banan
Ägg
Mandelmjölk
Kanel
Vaniljpulver

Sedan toppade jag med de färska fikonen, kokosflingor och granola. MUMS.

Gillar

Kommentarer

hrnell
hrnell,
Oj vad inspirerande du är! 😊 Go girl! nouw.com/hrnell
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Tack så jättemycket! Kul att du hittat hit 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229