Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

I maj kan man ju inte vara sjuk

Vardag

Hostigt och snorigt och idag har nog även febern kommit till mig. Jag förstår inte riktigt. Istället för att vända som det vanligtvis brukar ha gjort nu så känns det som att det går åt andra hållet. Så himla tråkigt. Som min kille går runt och säger här hemma, "I maj kan man ju inte vara sjuk, det är ju sommar". Jo tack, om man ändå kunde styra det. O ja, jag klättrar redan på väggarna. Har gått runt och plockat här hemma på morgonen med en paus i soffan just nu för att se på nån kul serie och eventuellt slumra till lite. Jag tycker att det är så svårt att vara sjuk när det är sommar. För allt ljus piggar upp, man har energi till att göra så mycket och jag tror att det tar längre tid på sommaren innan man inser att man också är sjuk. Kanske just därför som det tar längre tid för denna förkylning att blåsa över. Så jag fick vara hemma från jobbet idag, ta hand om mig, dricka te trots att man håller på att svettas ihjäl och så bara vara.

Men nu kryper det i kroppen alla fall för att få röra på sig. Jag vill så gärna köra lite träning nu. O så är Blodomloppet här i Linköping på torsdag som jag skulle springa med jobbet. Nu lär det ju inte bli springa men förhoppningsvis kan jag gå runt alla fall. Vill bara ut och rör på mig men som jag råder andra till, ta det lugnt och bli helt frisk innan du ger dig ut och testar kroppen för sen kan du ju träna hur mycket du vill. Så bara att lyssna på mina egna ord och ta hand om mig.

Till frulle idag blev det en god smoothie gjord på en mix alla möjliga frukter så som melon, ananas, vindruvor och mycket mer. Till det blev det en kopp te och en toast. Så nu är magen mätt och glad.

Gillar

Kommentarer

AminaKrantz
AminaKrantz,
Fyfan vad gott det ser ut! vill ha nu :Onouw.com/aminakrantz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229