Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

​Hur blir 2017?

Vem vet men jag har några punkter som jag skulle vilja fokusera lite mer på under året som kommer. Saker som jag skulle vilja göra och saker som jag skulle behöva mer av.

Resa.
Under det kommande året skulle jag vilja resa mer än jag gjorde förra året. Det behöver inte alltid vara långt men jag mår bra av att åka iväg när jag är ledig och hoppas på att komma iväg flera gånger under 2017. New York är redan inbokat i påsk men utöver det hoppas jag på en resa till Norge, minst 2 skidresor till och en solsemester i sommar.

Mental hälsa.
2016 var inte mitt år i ett rent hälsoperspektiv. Det kommande året vill jag fokusera mycket på min kropp och hur den mår. Lägga jobb och aktiviteter utefter hur min kropp svarar och inte stressa upp min för saker i onödan. Denna punkt kommer vara mitt största fokus av alla. Det är grunden till om jag ska kunna göra alla andra aktiviteter som jag skrivit upp eller inte.

Svensk klassiker.
Komma i mål under de 4 lopp jag har framför mig. Det ska bli tufft, svårt, roligt, utmanande och en riktigt bekräftelse på att jag har kämpat hårt de senaste 9 åren för att vara där jag är idag.

Personlig tränare.
Jag ser fram emot att få utvecklas och bygga upp en bra grund att stå på när de kommer till mitt nya yrke. Tänk att jag har ett år framför mig där jag ska få jobba med min hobby, det är inte alla som får göra det. Jag ska försöka njuta varje stund av det.

Mer kvalitètstid.
Jag vill lägga mer tid på nära och köra det kommande året. 2016 var jobbets år, 2017 kommer jag självklart fortfarande fokusera på jobbet men jag vill lägga mer tid för mina vänner och familj. Kanske en date i veckan med någon kär vän, eller varför inte styra upp nån brunch eller god frukost någon dag då och då. Mer sådant åt folket 2017.

Löpning.
Under 2017 så vill jag förbättra min löpning relativt mycket. Både när det kommer till tid men också i min löpteknik. Styrka är något som alltid ligger i fokus för mig men löpningen tycker jag är så kul men inte riktigt haft som kontinuerlig träning. Så detta år är löpningens år.

Lopp.
Jag skulle vilja köra minst 4 lopp utöver de 4 som jag kör i En svensk klassiker. Löpning, hinderbana eller vad det nu kan vara. Alltid kul att ha lopp som mål för mer motivation.

Mer spontan.
Jag vill kunna slappna av mer och inte planera allting. Jag vill göra mer spontana saker och kunna släppa allt annat för ett tag.

Rörlighet.
Om jag ska fokusera på löpning så kommer jag också fokusera på rörlighet och yoga. Jag vill regelbundet gå på yogapass och jag ska sätta upp ett bra och realistisk mål för min rörlighet.

Löpande uppdatering.
Jag älskar att lära mig. Utbildningen som jag har gått under 2016 ville jag aldrig skulle ta slut. Det är så himla roligt att lära och att använda sin kunskap sedan. Så jag vill hela tiden uppdatera mig med ny kunskap, nya böcker och ny information. Allt för att bli bättre.

Event.
Hur kul är det inte att gå på event? Alltså för mig handlar det om träningsevent. Det kan vara någon ny form av träning som startat, en bra hälsorestaurang som öppnat eller en bra föreläsare som är i stan. Sådant ger alltid mer motivation och därför vill jag ge mig själv mer tid till sådant detta år.

Låta kvällarna vara.
Då jag nu har bytt jobb och även bestämmer mycket över mina egna tider så har jag valt att inte jobba så sena kvällar. 2 dagar i veckan kommer jag jobba lite längre men inte längre än till 19 ungefär. Därför så vill ja kunna ha minst 2 dagar i veckan där jag inte gör någonting. Där jag kanske umgås mer med killen eller kompisar utan tv, dator eller telefoner.

Gillar

Kommentarer

Målmåbra
Målmåbra,
Heja dig! 😃 Så kul att jag skrev och schemalagt ett liknande inlägg igår <3 Kan vi hjälpa att påminna varandra om punkterna 😉
nouw.com/målmåbra
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Haha, det tycker jag verkligen att vi ska göra så att vi håller rätt fokus 😊 ! <3nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229