Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Hundra procent

Vardag

Även om man inte är någon fantast av hösten så tror jag alla fall man blivit det nu i helgen. Kolla bara bilderna ovan, hur fint?! Att det har varit 20 grader och sol gör att jag verkligen har njutit till hundra procent den här helgen. Jag har strosat runt bland blommor och inredningsbutiker till att vara ute på landet bland kossor och träd som så vackert har färgats i gult och rött. Precis så jag vill spendera helgen. Nu har jag landat i soffan här hemma. Är inte helt hundra, mår sådär i kroppen och har väldigt ont i huvudet. Så har tagit på mig myskläder och ska ta hand om mig resten av dagen.

Var ute och promenerade på förmiddagen runt ån här i stan, så himla skönt. Var ett tag sedan jag var ute och gick eller sprang och jag kände att jag verkligen behövde det. Med en podd i öronen så njöt jag av att bara gå och andas in den friska luften. Då mår man. Men nu sa kroppen ifrån och då får jag väl lyssna på den.

Nu blir det nog en powernap och så hoppas jag på att huvudvärken har försvunnit tills jag vaknar igen. Då blir det matlagning.

  • Vardag
  • Nära C-Ring , Linköping

Gillar

Kommentarer

Johannasoderberg
Johannasoderberg,
Ååh vilka underbara bilder!! Dröm! <3 Jätteviktigt att lyssna på kroppen, massa kramar, håller tummarna för att huvudvärken försvinner. <3nouw.com/johannasoderberg
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Tack så mycket fina du 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229