Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Höst & popcorn

Vardag

Har precis krypit ner i sängen med fläkten riktad rakt mot mig och med korsdrag från balkongdörren och sovrumsfönstret. Behöver jag ens säga att det är varmt? Haha.

Något som är bra med att det har varit så varmt under HELA sommaren (finns mycket elände också) så är det ju att den där ångesten man andra somrar kan få över att missa ”den enda soliga veckan” har ju absolut inte funnits. Om man vill vara inne så spelar det liksom ingen roll, jag har kunnat ta det lugnt i soffan utan att ens tänka tanken på att jag missar solen. Något annat som tyder på det är att det har varit 35 grader idag och jag och två tjejkompisar har bokat bio och är nöjda med att gå in. Haha, det händer ju liksom inte annars. En vanlig sommar hade vi bokat av och satt oss på en uteservering.

Men det var så kul att äntligen gå på bio igen. Fick riktig höstkänsla, känner att jag börjar bli redo för kofta och tända ljus snart. Men åter till bion, vi såg såklart feelgood-filmen Mamma Mia: Here we go again. Jag vet att den har fått blandad kritik men jag tyckte den var riktigt bra. Tips till er att se nu när hösten närmar sig.

Nu blir det sova. Jobb väntar imorgon och jag börjar komma in i det igen. Tar ju oftast inte många dagar. Sov så gott allihopa!

  • Vardag
  • Nära Linköping

Gillar

Kommentarer

aminakerimova
aminakerimova,
Underbart med tropiska Sverige<3
nouw.com/aminakerimova
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Har varit en fantastisk sommar ! 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229