Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Hello sunday

Innehåller affiliate-länkar

Vad tycker ni om min nya favorittröja? Jag älskar den <3 Ni hittar den här!

Min bästa dag är här. Söndagar är verkligen veckans bästa dag och jag startade den med sovmorgon. Så himla skönt. Sedan har jag haft på New girl och käkat frulle i säkert 2 timmar nu. Ingen stress. Så är det när man är själv hemma och inget planerat. Så skönt att det äntligen är normal temperatur i lägenheten och man kan mysa ner sig med täcket till och med i soffan. Det har man inte kunnat sedan i våras någon gång. Idag ska jag ta mig ut på någon form av träningsrunda men i övrigt så är det ganska lugnt.

Hur mycket behöver man inte just sånna här dagar ibland? Jag märker att jag behöver det mer och mer. Jag älskar att hitta på saker men måste ha balansen med att bara få umgås med mig själv också. Så jag njuter verkligen och vet att jag kommer att vara mycket mer taggad på en ny vecka när den börjar imorgon igen. Så nu ska jag fortsätta kika lite på tv innan jag tar mig ut en sväng senare.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229