Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Helg i Göteborg, Queen Molly & egentid

Helgnöje, Resor

Hej! Vi är hemma igen efter en helg i Göteborg och jag har verkligen njutit av att få en helg borta med bara avkoppling. Inga måsten, bara jag och Oscar som fick umgås. Jag tycker det är väldigt viktigt att få egentid tillsammans. Även om vi ser varandra varje dag i veckan så hamnar man i rutiner och vardagen bara rullar på. Det är lätt att man glömmer bort det lilla extra. Som att dumpa mjukisbyxorna och klä upp sig nån dag i veckan, äta lite gott och lägga ner telefonerna.

Så jag tänkte att vi skulle kolla på våra 24 timmar i Göteborg här nedan.

Hur kom det sig att vi skulle till Göteborg då? Jo i onsdags fick jag reda på att jag var en av de lyckliga vinnarna av Nouw tävling för biljetter till Wintum Festival i Partille. SÅ kul! Direkt hörde jag av mig till Oscar och frågade om han var på att åka och han sa ja, så vi bokade hotell och i lördagsförmiddag så satte vi oss i bilen för att åka till Hellströms hemstad. Roadtrip med snacks, bra musik, kul sällskap och städer som susar förbi, jag älskar det.

Väl på plats kom vi till Scandic Rubinen. Jag har hört gott om de och valde därför att boka det hotellet denna gång. Ligger mitt på Avenyn och nära till allting. Jag var SÅ nöjd med rummet när vi kom in. Älskar att få fina hotellrum, är sån inspiration också till hur man vill göra om hemma. Att sen även få bo lite fint över en helg är sånt jag uppskattar, ger en guldkant på livet.

När vi hade lämnat väskorna på rummet så gick vi raka vägen ner till hotellets restaurang. Då vi inte visste riktigt när vi behövde åka från hotellet ville vi inte behöva stressa. Så vi satte oss på deras restaurang och njöt. Beställde in öl och en hamburgare och snackade skit.

När vi kom upp till rummet igen gick vi ut hit. Tog på oss morgonrocken och satte oss i solen på vår egna terass. WOW. Det var helt magiskt där uppe. Vi bara nöjt, nöjt, nöjt. Poppade en flaska bubbel och fortsatte trivas ordentligt. Sen satt vi nog här i några timmar. Pratade om kvällen, om livet och allt där emellan.

Sen var det dags att göra sig iordning. Jag älskar när man får göra sig iordning under lång tid. Dricka bubbel samtidigt som man lägger på ögonskugga. Är en sån helgkänsla över det. Så jag passade på, piffade upp mig och gjorde mig klar för kvällen.

Att jag fick med mig den här killen över helgen var fantastiskt. Musik som vi båda gillar och att få egentid tillsammans. Jag tror på att det är jätteviktigt och att man verkligen samlar energi till vardagen när man får hitta på lite annat tillsammans under helgen <3

Sen var det dags för kvällen. VI tog en Uber ut och var där till ungefär 17.30 vilket vi tyckte var lagom. WOW. Vilken kväll det blev. Varje artist spelade ungefär 45 minuter och sedan var det paus i 20 min, perfekt för att få lite mat i magen eller bara sitta och chilla lite. Mina favoriter för kvällen var framför allt Hov1 men även Molly Sandén och Norlie & KKV. Alla motsvarade dom höga förväntningarna som jag hade. Riktigt bra liveartister. Så glad att jag vann biljetter till den här kvällen. Någon mer som var där?

Vi kom hem vid ungefär 00.30 och var skapligt trötta, haha. Ingen utekväll på stan för oss. Vi tog sovmorgon, myste runt i morgonrockarna och gjorde oss redo för hotellfrukost. Älskar det. Efter det var vi tyvärr tvungna att lämna det här fantastiska rummet och checka ut. Vi lämnade väskorna i bilen och strosade ner på stan.

Vi gick och kollade i några butiker, myste runt i solen och sen satte vi oss för att ta en lättare lunch innan vi skulle åka hem. Så här satt vi i solen och njöt av livemusik som spelades lite längre bort och kollade över Göteborgs gator. Som jag älskar den här staden. För varje gång blir jag mer och mer kär i den.

Vi kom hem vid 16-tiden idag och efter det har vi inte gjort många knop. Ätit tacos och just nu rullar A star is born på tv:n. Såg filmen när den gick på bio men älskar den, så gör inget att se den igen. Nu ska jag fortsätta att mysa i soffan och ladda upp inför veckan. Hoppas ni hade en lika fin helg vad ni än gjorde!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229