Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Harmoni

Träning

​Tänk vad härligt det skulle vara om jag verkligen kunde förmedla vad träning är för mig. Att ni kunde känna mina känslor för varje steg på vägen jag tar. 

För mig är träning något som ingår i vardagen, det är en rutin och något som jag anser mig kunna utvecklas i hela tiden. Jag älskar känslan som infinner sig under träning och jag förvånas ständigt av att jag har ett tjockt pannben som tar mig igenom det ena vidriga pass efter det andra. Känslan när jag märker att min kropp orkar mer än tidigare och som visar sig i vardagen. Träning är att veta om att jag ger min kropp energi för att hjälpa kroppen på vägen och för att ge den kraft till att bli gammal och uppleva livet på bästa sätt. 

Jag fascineras över vad träning kan göra med människor. Vilken harmoni som det faktiskt kan bidra med till livet. Och vilken gemenskap träningen kan skapa.

Jag önskar att alla väljer att vara aktiva på ett eller annat sätt. Jag skulle vara otroligt stolt över människor som idag är stilla sittandes större delen av livet, om de valde att ta en promenad på 30 minuter. För det är också träning. Vi får inte glömma bort att träning är att röra på sig. Det handlar inte om att göra sitt nästa PB eller att vinna nästa match. Det är ett större steg in i träningens värld. Träning är att vara aktiv och att välja att röra på sig för sin hälsas skull och för att man värnar om sin kropp så man faktiskt kan få vara med så lång tid här i livet som möjligt.

Glöm aldrig det, det lilla gör stor skillnad. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229