Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Hämta ut paket

Yeay. Mina klänningar har kommit. Ute lite i sista minut kan ju tyckas då jag ska ha dem till imorgon men så blir det oftast för mig. Men jag kan själv tycka det är konstigt att jag beställer hem klänningar tre dagar innan dagen är kommen då jag har hållit på att kika efter dem sedan januari... jaja. Så kan de blir.

Som jag skrivit tidigare så ska vi på Oscars diplomering imorgon. Det är jag och sedan hans föräldrar som får följa med. Ska blir riktigt kul och bästa av allt, man får klä upp sig till tänderna. Så jag var och hämtade ut dem förut och jag var verkligen spänd på om någon skulle blir en sån klänningar som man faller pladask för. Jag hade ju verkligen hoppats på det men jag är tveksam. Det som är bra att är att en av dem är verkligen en klänning som funkar men jag tycker den är lite tråkig. Den andra är kul men kanske för nerklädd, svårt. Men med rätt skor, örhängen och frisyr så kan man klä upp många klänningar. Så tror ändå att jag kommer bli nöjd med vilken klänning det än blir. Mer bilder efter lördag om det.

Nu ikväll blir det ett glas vin och nåt gott att äta. Dessutom hoppas jag hinna med en löptur på förmiddagen imorgon innan hela dagen drar igång men vi får se. Först ska jag sova ut. Länge sedan jag var så trött som jag har varit denna vecka på morgonen. Känns som man går upp mitt i natten redan nu och november har inte ens kommit. Men snart är det jul och då kommer energin tillbaka på riktigt. Ha en riktigt fin fredagskväll.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229