Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Hallonfreeze & godmorgon

Recept

Fredag, den där dagen jag trodde det var redan i onsdags. Men nu så, snart är det helg och det ska jag fira in med först ett träningspass (som jag skrev om igår) och sedan middag ute med både Oscars och mina föräldrar. Ska bli så mysigt och att det dessutom ska vara sommar, 25 grader och sol, hela dagen idag gör att jag i princip stutsar fram. Eftersom jag också fick sån sommarkänsla så valde jag att göra en riktigt god hallonsmoothie till frukost som nästan blir som slush. Himmelskt god och fräsch som man också kan toppa med riktigt goda saker. Dessutom kunde vi sitta ute och äta första frukosten på balkongen för i år. SÅ härligt!

I min smoothie idag

Frusna hallon
Frusen banan
Blandade frön
Ägg
Lite mjölk

Toppar gjorde jag idag med lite extra hallon men också min älskade krossade hasselnötter samt kokos och hallon. MUMS. Så då tycker jag att vi tar tag i den här dagen så är det snart helg. Ha en riktigt fin fredag!

Gillar

Kommentarer

viktorhognas
viktorhognas,
erikanordvall
erikanordvall,
Oj så gott det såg ut 😃nouw.com/erikanordvall
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229