Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Hallo München

Resor

Tillbaka till verkligheten igen efter 3 otroligt bra dagar i München med min fina kille. Vi blev verkligen mötta av våren när vi kom fram och att sedan komma tillbaka till vintern kändes sådär. Men så ska jag ju trots allt till vintern på lördag igen och få tillbringa 1 vecka i Idre. Wow, det ska ändå bli så kul. Första skidresan för i år och antagligen den enda medans killen har åkt skidor 1 gång i månaden på olika håll sedan november. Det ska i alla fall bli riktigt kul.

Men det var ju inte det jag skulle visa er utan haka på så ska jag visa er första dagen i München och vad vi hittade på.

Vi skulle åka med bussen härifrån Linköping vid 01.50 på natten och var i valet och kvalet om vi skulle gå och läggas oss men gjorde det till slut runt 22.00. Sedan vaknade jag nån timma innan vi skulle åka av att vi fick ett sms om att vårt plan var inställt... semsterfeelingen på topp. Så segt men vi åkte med bussen till flygplatsen och fick innan vi kom fram till Arlanda att de hade bokat om oss till ett annat plan som gick vid 09.25 istället. Så vi fick tillbringa ungefär 4 timmar på flygplatsen men det gick verkligen bra ändå. Tur att det var på resen dit och inte hem, man tolererar så mycket mer då när man är spänd och glad över att få åka iväg.

Så istället för att komma fram vid 10 så var vi framme vid lunch men då tog vi tunnelbanan direkt in till stan för att lämna av väskorna på hotellet, fräscha upp oss innan vi gick och tog lunch. Vi hitta ingenting (visade sig sen att vi var verkligen på helt fel gator för mat) så fick bli ett Pizzahut med världens otrevligaste personal men vi var så hungriga så vi strunta i det. Nu bar det av för att se sevärdheter.

Vi strosade runt och hamnade på Marienplatz där själva centrum är i München och alla shoppinggator och mycket fina gamla byggnader. Så vi strosade runt och bara njöt av staden.

Vi hittade den här fina kyrkan. Helt otroligt när man tänker på vad de faktiskt kunde göra förr med inte alls lika mycket verktyg och hjälp som vi har nu. Helt magiskt. Det var många sånna här byggnader som var bevarade och även om ingen av oss är speciellt intresserade av kyrkor eller sådant så blir jag ändå väldigt fascinerad.

Vid 18-tiden så strosade vi hem till hotellet, duschade och poppade en prosecco och Oscar tog fram ölen. Snacksade lite grann innan vi skulle ut och käka. Dock somnade Oscar och sedan jag och därefter bestämde vi oss för en tidig kväll hemma för att sedan ta lördagen med storm. Så vi somnade vid 21 och var helt klart redo för nästa dag på morgonen.

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229