Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Gult och massor vitaminer

Recept

Goooodmorgon på denna långfredag och Glad påsk på er!

Jag ville egentligen mest kika in och ge er lite inspiration till att käka ännu mer frukt och grönt. Nu när solen börjar titta fram mer och mer, vilket är helt magiskt. Så blir man ju också mer peppad på att få in färg i allt man gör tycker jag. På kläderna, i inredning och i maten. Så idag så gjorde jag denna goda smoothie med massor av frukt och grönt i för att boosta kroppen inför dagen. Den gula smoothien är ju min favorit som ni fått receptet på massor gånger men så toppade jag den med jordgubbar, kiwi, mandelspån, kokos och passionsfrukt. Kan inte bli en bättre start än det. Dessutom så tog jag en smörgås med avokado och ägg till smoothien. MUMS.

Nu ska jag snart åka ut till Oscars föräldrar och efter det får vi se om det blir långlöp eller enbart 10 km och även fixa håret någon gång under dagen, behöver piffa det med lite färg igen. Ha en fin fredag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229