Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Granäpple och gröna blad

Recept

Ljuvliga sommarkvällar! Visst, det har blivit kallare på mornarna men på kvällen lever sommaren vidare. Idag blev det därför mat ute på balkongen för att få njuta lite extra av friska luften. Har inte haft matlåda varken måndag eller tisdag vilket gjorde att jag fick åka till maxi direkt efter jobbet för att handla hem lite godbitar. Ni ser väl vad jag fick hem i påsarna? Hur gott är de egentligen inte med en fräsch sallad?!

Jag gjorde en simpel men väldigt god sallad kvällen till ära.
Vad hade jag i?

Recept

Ouinoa
Kyckling
Sallad
Mozarella
Tomat
Grantäpplekärnor

Sås

Turkisk yoghurt
Gurka
vitlök
salt & peppar

Gör så här: Koka quinoan efter anvisningar på förpackningen. Under tiden den kokar så steker du på kycklingen. Därefter är det bara att hacka i det som du vill ha i din sallad. Jag gjorde en enkel variant idag med lite mindre ingredienser men här går ju att ösa på med vad man tycker om. Till kycklingsalladen gjorde jag tzatziki, älskar det. Sedan var det bara att hugga in och njuta. Enkelt, smidigt och himmelskt gott. De tre bästa sakerna med denna måltid.

Gillar

Kommentarer

ffeliciaholmgren
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
feliciahelm
feliciahelm,
ser verkligen got ut!nouw.com/feliciahelm
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229