Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Gör plats för dina drömmar

Vi är duktiga på att veta vad vi inte tror vi klarar av, vad vi aldrig någonsin kommer kunna göra och vart vår gräns går. Det är något vi redan kan, det är inte där vårt fokus ska ligga. Jag vill att ni ska ta er tid för att skapa plast för dina framgångar. För det är ju faktiskt så här, även om du går ner eller upp 20 kilo så är det en sak som finns kvar. Du. Du kommer alltid att få dras med dig själv och då tycker jag att det är viktigt att du ALLTID ska tycka om dig själv.

1. Älska villkorslöst

Oavsett hur det går med dina mål, om du lever hälsosamt eller inte, om träningen går bra eller dåligt, om du tröstat glass och godis till frukost. Du är bra oavsett för du är inte dina prestationer. Sedan så är det faktiskt så att, en person som tycker om sig själv behandlar sig själv med respekt. Du har ett ansvar att leva medvetet och göra val som är bra för dig.

2. Tro på din självbild

Hur ska någon kunna tro på dig och din livsstil om inte du gör det först? Tro på ditt nya sätt att leva och det kommer gå 100% lättare. Gör små saker som gör stor skillnad för dig själv. Som att enbart säga tack för en komplimang istället för att ursäkta sig själv.

3. Va lite snäll mot dig själv

Hur mycket bra kommer från negativa tankar? Inte mycket. Så att klanka ner på dig själv kommer enbart ge dig ångest och dåligt samvete. Tänk inte "åh, jag borde ha städat" utan använd energin till att förändra det du vill. Du har faktiskt ingen annan att skylla på när det kommer till dina tankar. Du bär ansvaret för dina tankar vilket i sin tur påverkar dina handlingar som sedan tar dig till ditt mål.

4. Du har lovat dig själv

Det är faktiskt så att du har lovat dig själv att träna bra och äta bra mat. Så håll det löftet mot dig själv. Sedan kan alltid målbilden ändras men du väljer du att göra ett aktivt val. Visa dig själv respekt genom att hålla det du lovat.

5. DRÖM

Det här tycker jag är en av de viktigaste punkterna. Hur ska man någonsin komma nånstans om man inte vågar drömma? För att nå dit man vill så måste man strunta i Jantelagen. Så skriv ner en lista på alla drömmer du har. Bocka av, stryk och förändra men ha en utgångspunkt.

6. Plus & Minus

Ha som vana att göra en lista. Vad har varit minus och vad har varit plus idag? Du kanske har tränat, hunnit laga bra mat, skrattat, umgåtts med vänner. Sedan har du dock stressat för mycket, tjafsat med sambon och betalat räkningar. Så länge du har mer plus än minus när dagen är slut så är det okej för allt vi gör om daggarna kan inte vara jättekul.

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Bra inlägg! <3nouw.com/ineees
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
SofieAggestam
SofieAggestam,
Tänkvärt inlägg där du verkligen sätter ord på en fälla som jag tror att många kan fastna i, men framförallt vad vi ska göra för att undvika den. Inspirerande! nouw.com/sofieaggestam
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Visst är det så! Jag tycker vi behöver bli lite sällade mot oss men även ta oss an de rimliga mål vi sätter upp 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229