Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Gör det intensivt så räcker det

Träning

Glädjerus deluxe. Jag tycker att det är helt fantastiskt att det lika gärna går bra att köra ett intensivt 30 minuters pass och ta ut sig helt som att träna i 60 min. Allt beror på vad man vill uppnå. För mig gäller att komma igång med styrka igen och jobba tillsammans med kroppen. Jag behöver bygga upp kroppen igen för att kunna hålla igång och utvecklas inom löpningen. Då fungerar det här hur bra som helst. Idag körde jag mitt första styrkepass på över ett halvår och första passet på Actic med fokus på mage, rumpa, lår. Ett kul pass som jag absolut kan lägga in som ett standardpass i veckorna.

Men låt oss bara ta en minut och prata om mitt glädjerus som jag sitter på just nu. Herregud vad jag har saknat den här känslan i kroppen efter ett grymt bra pass. Jag har behövt vila och ta det i min egen takt men WOW. Energin nu, den skulle jag kunna springa långt på. Det kommer ett inlägg snart om just detta, mitt uppehåll och känslan just nu.

Nu blir det ett glas bubbel på en uteservering. Balans mina vänner. Jag ska fira av fina Stina som bosätter sig i Frankrike minst ett halvår framöver.

  • Träning
  • Nära Linköping

Gillar

Kommentarer

feliciahelm
feliciahelm,
grymt! bra blogg! jag springer också mycket och ska springa mitt första lopp om tre veckor 😊nouw.com/feliciahelm
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Tack så mycket. Vad roligt! Stort lycka till! 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229