Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Godmorgon från sjukstugan

Vardag

Sol, sol, sol men förkylningen fortsätter och det går väl inte åt rätt håll direkt. Att det ska behöva vara så långdraget. Inatt så var jag uppe och kokade te runt 03.00 tiden för att inte ha så ont i halsen. Satt och tänkte på alla som bärgade ramla hem från krogen, haha. När jag vaknade imorse så har jag inte så ont i halsen men är otroligt snorigt och det har satt sig i bihålorna... AHH. Så irriterande. Men jag måste få vara ute lite i solen idag ändå så ska haka på syrran och hennes kille för lite sol. I det här fina vädret vill man inte sitta instängd i en lägenhet.

Jag hoppas att jag snart kan bjuda er på lite träningsinspiration igen när jag är pigg och kry igen. Då kommer det bli styrketräning och löparpass. Träningen lockar ju lite extra när det är så fint väder och man kan vara ute och träna hela tiden. Roligaste typen av träning. Ska ni träna nåt i helgen?

Ha en riktigt fin helg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229