Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Go känsla i kroppen

Vardag

Vid när klockan var 16.26 gick jag in i appen och skulle avboka Bodypump passet som jag hade inbokat till kvällen. Det var 1 minut försent vilket gjorde att det inte gick och vad jag glad jag är för det just nu. Nyduschad och slut i hela kroppen sitter jag nu i soffan och kikar lite på tv med en riktigt skön känsla av att jag faktiskt gick och tränade. Ibland är det bra att det inte går att avboka, Det handlar inte om att jag hade ångrat mig om jag inte gick, för antagligen hade jag myst ner mig precis där jag sitter just nu fast 2 timmar tidigare, njutit av en kopp te och kikat efter klänningar till en fest om några helger. Men jag hade gått miste om känslan som man får efter ett riktigt bra träningspass.

Nåja, imorgon är det redan torsdag och dagarna bara flyger förbi. Men det väntas mycket trevligt till helgen tror jag. På fredag kan det vankas datenight, på lördag är det brunch hemma hos mig med favvortjejerna och kvällen får vi eventuellt besök av några kompisar. Söndag, då pumpar vi musklerna för att kunna hjälpa min syrra och hennes kille flytta in i deras nya lya. Så kul! Så det finns en hel del planer och jag hoppas att alla slår in. Nu ska jag fortsätta att mulitaska mellan att kika på en serie på tvn och klicka hem klänningar på nätet. Det är det absolut bästa med att gå på större fester, då krävs alltid en ny klänning.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229