Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Glitter och tomtar

Okej, låt oss prata lite om att slå in paket. Förr hatade jag det, var så fruktansvärt dålig på det och lämnade alltid över det till mamma. De senaste åren är det bland det bästa jag vet kring jul och födelsedagar. Lägger gärna lite extra krut på paketen, speciellt när man vet att man ska ge bort dem till någon som kommer uppskatta det. Ni vet, då man blir glad av att bara titta på paketet.

Så igårkväll så hade jag och Oscar julklappsstuga här hemma. Eller jag slog in och fixade iordning och Oscars satte sista touchen på paketen efter att jag noggrant sagt vart stämpeln skulle sitta, haha. Samtidigt så njöt vi av en julfilm på tv:n (Ensam Hemma, den hör liksom till julen) och drack lite julmust. Vilken fin kväll. O visst blev dom fina? Lite som terapi faktiskt för mig.

Nu är allting i sin ordning, nerlagda i julsäcken och jag är redo att åka hem till mamma och pappa och bara njuta av julen. Från och med nu, är jag obligatoriskt julledig. Halleluja.

​Ser ut som mamma varit snäll i år också..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229