Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Give a kid a chance

Cancerforskning

För ett tag sedan så beställde jag ett armband, som så många gånger förr. Men det är just det, varje historia berör. Jag kan inte hjälpa att inte göra det. Detta armband är för en liten kille som har drabbats av cancer som är lika gammal som min killes brorson, Algot Det kommer så otroligt nära då man hela tiden tänker att det kunde varit Algot och då skulle jag önska att alla villa hjälpa till och stötta så man kunde få så bra behandling som möjligt. Så detta armband är för den lilla killen men också alla andra barn som drabbas av cancer dagligen. Ni har ett helt liv framför er, det är inte meningen att det ska ta slut redan nu.

Stötta barncancerfonden genom att beställa ett armband eller skänka en gåva. Klicka in här!
Genom att göra det kan den här fruktansvärda sjukdomen få ett glatt slut för fler barn och deras familjer. Som för min kusin till exempel som hade leukemi som liten men som idag är frisk från sjukdomen.

Hjälp till med det lilla du kan, allting räknas.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229