Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Ge all energi för att få dubbelt tillbaka

Träning

Igår så startade jag veckan och dagen med att springa. Det kan vara en av de skönaste träningsformerna överlag när man springer ute. Man får energi och frisk luft samtidigt som man tröttar ut kroppen ordentligt. Så igår så sprang jag ut, jag satte klockan men kollade inte på den någon gång förrän jag var i mål. Jag sprang på känsla och inte på tid. Mitt mål vara bara att springa runt och ge kroppen vad den behöver. Blev 6,3 kilometer och jag hittade ett tempo som jag hade kunnat fortsatt i en längre sträcka. Skönt.

Idag hojjade jag ner till gymmet för att köra ett ryggpass. Styrkan är inte riktigt där ännu, efter mer än 2 veckor utan träning och med mindre energi än någonsin så märks det tydlig på träningen. Men det är inga konstigheter, jag lyssnar på kroppen och kör endast det som jag orkar. Jag behöver inte pressa mig själv ännu. 

Passet:

Chins 1 riktig + flera negativa

Krysset 6x3 18kg

Rodd 6x3 41 kg

Ryggres 10x3 10kg

Det vikigaste är att jag vet att träning för mig är något som ger mig nåt så otroligt mycket energi. Jag vet att det är väldigt viktigt för mig att jag prioriterar träningen för att orka med allting annat. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229