Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Gå igenom tanke efter tanke

Innehåller affiliate-länkarTräning

Jag tog och åt frukost för att sedan lata mig i soffan ett bra tag. Sen var det dags att ge mig ut och springa. Jag hade lite extra energi i kroppen och var riktigt peppade på att ge mig ut. Så jag tog på podden "Livet på läktaren" som ni vet att jag gärna springer till och sedan körde jag ett lugnt tempo. Sprang längs med stans gator, i skogen och längs med vattnet. Hittade vägen längs med joggingturen och det blev ett bra pass. Tror jag landade runt 4-5 kilometer. Dock så hade jag lite skavanker på vägen, knät strular lite men tror det är för att styrketräningen har saknats. Men nog om det. På löpturen så invigde jag mina nya träningstights, riktigt sköna och fina för den delen. Ni hittar dem och linnet via via länkarna under bilden ovan.

De senaste månaderna så har jag ju inte alls tränat mycket. Liksom lagt det lite åt sidan vilket jag har behövt men jag har också insett att jag verkligen behöver träningen igen nu. Det är min egentid som jag behöver för att rensa hjärnan. Jag får tid till att ta en tanke i taget och reda ut dem. Jag behöver det verkligen så från och med denna vecka är jag glad över att träning kommer komma igång igen. Jag tror verkligen på att jag blir en lugnare och harmoniskare person när jag får röra på mig.

Nu ska jag snart käka lunch innan storhandling ska göras, planering av veckan som kommer och också hinna med en sväng ner till stan. Perfekt söndag i mina ögon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229