Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Frukost gjord över natten

Recept

Jag gillar att variera min frukost. Ni vet ju att den ofta består av smoothies i olika former och att även havregrynsgröt är en favorit. Men det finns ju mycket annat som slinker ner emellanåt. Till exempel overnights oats. Det är en gröt med havregryn och chiafrön som man blandar ihop. Sedan får den stå över natten. Jag gör den olika nästan från gång till gång men receptet nedan är en favorit. Tror jag har hittat den hos Ica från början.

Overnight oats

Havregryn
Chiafrön
Kesaella
Havremjölk
Blåbär
Hallon
Valfria frön
Vaniljpulver
Kanel

Hur gör du? Inga konstigheter. Du blandar havregrynen, chiafrön, kesella, mjölk, vaniljpulver och hälften av bären. Rör om ordentligt och täck över med plast eller ett lock. Låt stå i kylen över natten. På morgonen så har både havregrynen och chiafrönen svällt och du har en perfekt grötpudding. Strö över resterande bär och även lite olika nötter. Jag tycker det är godast med mjölk till serveringen. 

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
juliajk
juliajk,
gud vad gott det låter nouw.com/juliajk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229