Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Fredagsquote #2

Denna fredags citat är också väldigt tänkvärt tycker jag. Något som vi säger väldigt ofta men tror vi på det och är det faktiskt så?

Citat för denna vecka är:
Livet är bättre när du skrattar

I livet så kommer vi ha våra upp -och nedgångar, vi kommer gråta, skrika, skratta, Och det är ju det där sista, att skratta. Gör vi det tillräckligt? Jag tycker absolut inte det. Tänk på alla barn hur mycket de skrattar VARJE dag, sedan växter vi upp och ju äldre vi blir desto mindre skrattar vi. Varför det? Det är som att när vi blir äldre så får man inte bryta ut i ett gapskratt för ingenting precis som när man var barn. Nu ler vi lite försiktigt istället. Jag älskar att skratta och jag har faktiskt kommit på mig själv med att ha blivit bättre på att skratta i vardagen det senaste året. Ni vet, åt dom där skitsakerna. Då det står emellan att antingen bryta ut och bli skitarg eller bara skratta åt det. Jag säger inte att jag alltid skrattar men jag har blivit bättre. För många saker som händer i vardagen är oftast saker som faktiskt är skitsamma. NI vet dom där bråken som alla har hemma om varför ingen har diskat, varför ligger tvätten på golvet, du skulle ju åka och handla... ja ni vet. Inget av dessa bråk är egentligen nödvändiga. För vad gör det EGENTLIGEN om det står 3 tallrikar i diskhon? Jag har blivit bättre på att faktiskt i precis bristningspunkten börja skratta istället, sambon drar nåt dåligt skämt och så är det frid och fröjd.

Så jag tycker vi ska våga bli bättre på att skratta. På jobbet, i skolan, hemma, på stan eller vart du än är. Skratta är bland det härligaste som finns och som du mår så otroligt bra av. Varför inte göra det mer? Barnen borde vara våra förebilder, så vi skrattar mer och slutar ta allting på så stort allvar hela tiden.

Trevlig helg på er fina ni!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229