Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Fredagsqoute #8

Helgen som kommer är verkligen välbehövlig. Det är den nog för många.

Veckans citat:
Gör något som ger dig energi

Vi vet ju i dagsläget om att vi alla behöver jobba för att få in pengar så att vi kan bo någonstans, resa och allt annat vi vill göra. Först och främst är det viktigt att vi har ett jobb som vi verkligen trivs med och tycker är kul att gå till varje dag. Vi spenderar ju trots att mest tid på jobbet så att ha ett jobb som inte är tillfredsställande tjänar du inget på. Men sen har vi ju de där två magiska dagarna i veckan, helgen. Som för så många innebär lördag och söndag. Det är då vi verkligen ska göra det vi tycker om och det som gör att vi fyller på med riktig energi.

Vad ska man göra då? Inte vet jag. Ni känner er kropp och knopp bäst men gör det som ni mår bra av. Läs en bok, res någonstans, umgås med vänner, slappa i soffan, träna. Allt är möjligt. Så ta vara på helgerna. För även om vi har ett kul jobb så är det på helgerna vi verkligen får koppla av.

Trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

Ellenss
Ellenss,
ha en fin fredag!nouw.com/ellenss
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229