Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Från dunder till blunder

Återhämtning

Igår hade vi en riktigt bra kväll. Direkt efter jobbet så spatserade jag ner till stan, köpte med mig en liten present till mamma, för att sedan gå vidare till P.A.U.S. Där väntade mamma och det var dags för behandling. Vad hade jag fått? En HEL timmas helkropps massage. WOW. Det är verkligen lyx att bara få ligga still och slappna av i en timma och bli omhändertagen. När vi var klara där så hämtade pappa upp oss och vi begav oss till restaurangen. En italiensk restaurang här i Linköping som jag nog skulle säga är en av de bästa ställena för mat i stan. Helt magiska pizzor och god pasta. När vi satt där och började kolla menyn så klev även våra killar in genom dörren. Så mysigt. Då hade alltså mamma och pappa bjudit in dem i smyg. Blev en helt perfekt ikväll med familjemys en helt vanlig onsdag.

Från att ha haft en dunder kväll igår till att jag har mått så himla dåligt idag. Från att jag vaknade imorse så kände jag mig verkligen inte pigg. Gick upp, sminkade, fixade håret och tog på mig nåt fint men varm och försökte hitta en skön känsla i kroppen. Den kom dock aldrig. Känt mig ruskig hela dagen och tror att febern har kommit. Känslan av att man har blivit överkörd av nåt riktigt tungt... Jag var ju faktiskt nyss sjuk och det gör mig också lite stressad. Lite ångest över att mitt immunförsvar verkar ha gått ner sig lite igen och jag vill absolut inte hamna där jag var om vi ser tillbaka till drygt ett år sedan. Då varje månad bestod av minst en veckas hemmaliggande i sjukdom. Så nu gäller det att ta hand om sig, både psykiskt och fysiskt. Viktigt.

Jag vaknade nyss upp av att ha somnat i soffan ett tag, förvirrad över om det var morgon eller kväll. Ni vet den känslan när man vaknar upp helt yr? Haha. Men kunde konstatera att det var kväll och jag kunde ta mig en kopp te och en riskaka. Nu ska jag fortsätta min kväll här i soffan i hela mysdressen med varm kofta och tjocka sockor.

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Mysig blogg du har!!❤️nouw.com/johnssons
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Åh tack så mycket fina du <3nouw.com/victoriarodjevi
AlexandraLindelöf
AlexandraLindelöf,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229