Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Fallkärmsjogg

Träning

Jag är otroligt höjdrädd så jag skulle aldrig sätta på mig den här om det inte var för att jag skulle vara på marken, haha. Har ni hört talas om parachute running? Ni vet, det var en stor trend frö några år sedan. En av dom bättre trenderna faktiskt. Här gäller det att ta på pannbenet och löpa skiten ur sig. Precis det vi gjorde idag.

Häromdagen så fick jag syn på en som körde intervaller med fallskärm och kom på att min faktiskt ligger på vinden och skräpar. Där gör den ingen snabbare. Jag köpte den när jag var i slutet av min rehabiliteringsperiod runt 2014 men fick bakslag innan jag ens kunde använda den. Sedan dess har den legat där så nu var det dags att ta tag i den. Så igår så fick jag med mig killen ut för att testa och köra intervaller.

Vi körde passet nedan med fallskärmen:

100 m x 10 med fallskärm
100 m x 5 med fallskärm 50%

Vi körde alltså först en sträcka på 100 meter ungefär då vi hade fallskärmen på oss hela tiden. Efter dessa varv och benen höll på att dö så körde vi 5 st intervaller med fallskärmen på oss halva sträckan, sedan knäpper man bara loss den. Då blir det som en katapult effekt och man springer de sista 50 m utan fallskärm.

Så sjukt jobbigt men så sjukt roligt. Snacka om att göra intervallträningen till en riktig lek där man inte tänker på att man håller på att inte få luft hela tiden eller att benen inte bär dig.

Sedan så hade killen insisterat på att gå och köra lite styrka efter på gymmet. Då tyckte jag att de var roligare att vi körde ute ihop. Så satte ihop ett baspass som tog mer än väl.

Passet

50 armhävningar
50 knäböj
50 sit-ups
50 dips
50 rygglyft

Tack och bock för det kroppen. Det gjorde vi riktigt bra!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229