Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Få bättre fötter

Träning

Idag så satsar vi på dyra skor som har alla rätta stöttningar för just din fot och visst, det är toppen att det finns men vi får inte glömma våra fötter. Det är viktigt att vi faktiskt tränar våra fötter precis som vi tränar resten av kroppen. Idag så satsar vi på att vara igång och gå mycket men utan att faktiskt låta fötterna jobba. Vi bäddar in dem i skor som gör att de läggs i en bra position att gå i. Så jag förespråkar att vi faktiskt tränar fötterna mer.

Hur ska man göra då?
Att träna fötterna kan man göra var som helst och det kräver att du ska vara barfota. Det är enkla övningar men som sätter fötterna på sin spets. Om ni tränar fötterna vid sidan om att gå i era bekväma skor så är jag helt nöjd. Kör 3 varv på varje övning med 5 repetitioner.

Övning 1.
Ställ dig barfota på marken. Lägg en handduk vid fötterna. Nu är din uppgift att jobba med tårna och foten för att kunna få handukten under fötterna. När du lyckats. Lägg tillbaka den och börja om.

Övning 2.
Ställ dig med vådan fötterna i marken. Ta och lägg till exempel en penna på golvet. Sedan ska du jobba med att försöka plocka upp pennan med tårna.

Övning 3.
Ställ dig höftbrett isär med benen. Gå sedan upp på hälarna och går på dem fram och tillbaka.

Övning 4.
Ställ dig höftbrett isär. Gå sedan upp på tå, hela vägen upp. Sedan sänker du sakta ner igen innan du upprepar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229