Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Ett latjo ställe

Resor

Dagarna bara flyger förbi tycker jag och det är redan onsdag. 3 dagar swishar snabbt förbi och i helgen väntar ett himla roligt äventyr över lördag och söndag. Men innan dess blir det middag med hela familjen, både Oscars och min. Så himla trevligt.

Apropå mat, när jag var på Gotland i helgen så besökte vi ett lunchställe som ligger söder ut på ön. Närmre bestämt Hamra. Ett riktigt coolt ställe som är grundat av Göran Ringbom, snubben som gjorde Snabbköpskassörskan. Inte direkt en hit idag, haha men ni kanske vet vilken det är. Det är alla fall hans familj som har detta ställe och man fick verkligen känslan av att man var utomlands på nåt varmt ställe. Lite den känslan jag har av Hawaii.

Här står jag och trivs alldeles för bra!

Så himla fint inrett, på ett slarvigt och färgglatt sätt. O om man ska pratat lite om maten eftersom man är där för att äta. Vu var tre som beställde in chevresalladen och en tog rökarna. Allting var riktigt gott. Rekommenderar absolut det här stället att stanna till på. De har även så man kan äta där på kvällen också.

Njut en stund i trädgården, antingen ute på gräset eller varför inte under det här mysiga taket?
Älskar verkligen hur de har inrett allt, något som ser ut som ett gammalt kylskåp, en gammal kista. Stolar i dessa fina turkosa färger och så murgrönan som sträcker sig överallt. Bara genom att titta på det här så skriker det sommar för mig. Jag försökte verkligen njuta av allting när jag var där.

Mysigt!!

Kika verkligen förbi här om ni är på södra delen av Gotland. Ett måste bara för att få ta in dom turkosa snyanserna som var lite här och var.

  • Resor

Gillar

Kommentarer

emmanathaliea
emmanathaliea,
Så himla mysigt det ser ut! Har aldrig varit på Gotland, men måste verkligen åka dit nu!!nouw.com/emmanathaliea
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Det var det verkligen! Du får boka in Gotland för nästa år, du borde verkligen åka dit 😊nouw.com/victoriarodjevi
isabelkensson
isabelkensson,
Åh gud vad mysigt det där såg ut. Har aldrig varit på Gotland men skulle SÅ gärna vilja åka dit!nouw.com/isabelkensson
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Det var verkligen en mysig oas 😊 Rekommenderar verkligen Gotland, mysigaste stället 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229