Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Ett bättre mellis

Recept

Den här veckan har verkligen varit en väldigt bra produktiv vecka. Jag har fått så himla mycket gjort, inväntar lite svar på några spännande saker och träningen har rullat på. Jag testar ju att köra på Friskis & Svettis i Linköpings city nu i en månad. Främst då för att testa passen. Förra veckan var jag på Skivstång Intervall pass 70 min, ett riktigt kul pass ändå men som kanske innehöll lite för mycket "gympa" för min smak. Så i måndags testade jag enbart 60 min skivstång, det var ännu bättre. Ett riktigt kul pass, ren styrka. Det passat verkligen mig just nu då min motivation för att köra styrka själv på gymmet inte riktigt finns där för tillfället. Då får man hitta andra alternativ. Roliga styrkepass passar perfekt.

Så ska testa några mer pass innan jag bestämmer hur jag ska göra.

Nu ska ni få ett tips på bra mellanmål bollar. Jag är en person som verkligen märker av när mitt blodsocker åker upp och ned och för mig är det A och O att hålla det på en jämn nivå. Vissa dagar är jag bättre på det än andra. Men ett tips till er är dessa mellisbollar som jag verkligen gillar. Enkla att göra och smidiga att ta med. Vad mer kan man begära?

Ingredienser

7 färska dadlar (utan kärna)
2 dl havregryn
3 msk kallpressad kokosolja
2 msk raw kakao
1/2 dl riven kokos + 1 dl att rull dem i
1 nypa salt
1 skvätt kallt kaffe

Gör så här: Ja det här är ju inget ni inte vet om. Men ni mixar allting och sedan rullar dem till små bollar. Därefter så rullar du dem i kokosen. Vips, så har du ett riktigt gott mellanmål. Just dessa mellisbollar har jag tagit ur boken Food Pharmacy kokboken.

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin,

Gud vad gott, detta ska jag absolut testa!!!

nouw.com/ellendelin
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Gör helt klart det, riktigt goda 😊! nouw.com/victoriarodjevi
Matilda
Matilda,
Testa cirkelfys och power hour!! Absolut bästa passen 👌 speciellt power hour på omsdagar
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Kul, tack för tips! 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Kul, tack för tips!nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229