Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Enkelheten med en backe

Träning

Motivationen är tillbaka. Idag har det varit riktigt härligt väder och perfekt temperatur för att träna ute nu på kvällen. Så jag bestämde mig efter jobbet att det skulle bli en löptur ute vilket resulterade i ett intervallpass i backe. Jag älskar att ta hojjen och cykla ned till grönområdet för att riva av ett pass. Jag ska ju erkänna, eftersom jag lade träningen på hyllan över sommaren så har jag också varit dålig på att ta min astmamedicin. När jag tränar så blir det en daglig påminnelse eftersom jag främst har ansträningsastma så är det när jag tränar som jag märker av det som mest. Dock så vet jag att jag behöver ta det ändå, även när jag inte tränar men blir lätt så att man glömmer det.

Så nu har jag precis börjat ta medicinen regelbundet igen så märker inte riktigt någon effekt än vilket också då gjorde att intervallerna blev otroligt ansträngande. Som man bäddar får man ligga. Jaja, men jag tänkte att jag kör ett kom-igång-pass så här efter sommaren med fokus på ben och puls. Hur jag la upp det kan ni se nedan.

Intervallpass

Uppvärmning:

Hojjen ner till backen
Jogging uppför backen 5 gånger

Backintervaller (2ggr per övning)
Snabba intervaller
Utfall
Snabba intervaller
Krypa med rumpan i luften
Snabba intervaller
Hopp i sidled
Snabba intervaller
Knäböj
Snabba intervaller

Avslut med 30 sek av varje:

Rumplyft
Höftlyft
Tåhävning

Det blev mitt pass för idag och det var riktigt kul. Jag har skrivit 2 ggr efter backintervaller och det betyder ju det alltså att jag körde alla intervaller samt övningar 2 gånger upp och ned för backen varje gång. Intervaller är ju en riktigt bra träningsform om man vill köra skiten ut sig på kort tid. Detta pass tog bara 20 minuter och jag är helt slut. Just nu älskar jag att bara improvisera ihop ett pass och köra järnet. Testa du också!

  • Träning
  • Nära Linköping

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229