Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Energipåfyllnad

Längdskidåkning, prat, god mat, sovmorgon och mycket annat har den här helgen kantats av. Bara bra saker. Under dessa 3 dagar har jag verkligen samlat på mig energi som jag behövde. Att få vara bland snö ger mig ett helt annat lugn än något annat. Att gå promenader kring vattnet som isen nu ligger på och glittrar. Det är riktigt njutbart och det är där jag främst hämtar min energi bäst. Det är så viktigt att man ibland stannar upp och lugnar ner tempot lite grann. Sedan i höstas då min kropp gav upp så har jag blivit riktigt duktig på att veta vad jag behöver OCH att faktiskt låta den få det. Ibland vill man gärna vara med på olika fester eller middagar men kroppen vill helst ligga i soffan. Tillåt dig själv till att säga nej ibland, det är så viktigt att du lyssnar på din kropp.

Men nu så, landat i soffan och väntar på att hämta hem sambon, äntligen så kommer han hem igen från Alperna. Har varit alldeles för tyst och tråkigt här hemma utan honom.

I veckan så kommer det bli mycket träning. Både konditionsträning blandat med skidor och bålträning. Det kommer bli hur bra som helst.

Tack helgen för att du gett mig allt och lite till!

  • Nära Norsholm

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229