Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

En vanlig mysig tisdag

Drömmer mig tillbaka lite till sommarens finare dagar <3

Tisdag, en ganska mysig sådan tycker jag ändå. Vaknade pigg och utvilad imorse då jag igårkväll gick och lade mig alldeles för tidigt. Sen var jag nog lite utslagen av både träningspasset och bärsen på kvällen. Idag så hade jag mycket energi när jag kom hem. Det serverades den klassiska rätten spaghetti och köttfärsås vid matbordet. Funkar ju alltid! Sen kände jag mig väldigt nöjd när jag fick med mig killen för att shoppa lite. Han är liksom inte lika munter som jag till att åka och strosa lite grann, haha. Vi åkte till köpcentrat och det roliga är att det slutar med att det är han som tar upp mest tid och handlar mest. Jaja, det var ju kul ändå. Gillar verkligen att strosa omkring i butiker när det är sådär regnigt och ruggigt ute.

När vi kom hem så åkte han och tränade och jag satte mig i soffan, har pysslat lite med det ena och det andra samtidigt som underhållningsprogrammet Bäst i Test går på tvn. Det är verkligen SÅ kul och perfekt att ha på i bakgrunden och få skratta till. Som ni märker så blev det vilodag idag för att imorgon köra bodypump. Ett sen gammalt favoritpass och jag längtar verkligen till att få pumpa ur varje liten muskel i morgonkväll. Nu tar vi kväll på riktigt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229