Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

En vanlig fredag med julkänslor

Vardag

God morgon denna fredag. Jag har så otroligt mycket julkänslor just nu att jag redan har skickat ut min önskelista som jag vet ändå kommer komma en efterfrågan på om ungefär 2 veckor. Sen har jag börjar shoppa julklappar till mina nära och kära, handlat pynt, förberett för olika julmingel jag ska ha här hemma (i december) och mycket mer. Det som jag ännu inte börjat med är julmusiken, då blir Oscar tokig på mig men snart så. Men tänk, snart är det första advent. För att bättra på julkänslan ytterligare så ska mamma och jag på julmarknad imorgon, hur mysigt eller är det bara jag?

Veckorna bara springer iväg och det går upp och ned. Förra veckan så var jag halvkrasslig och seg innan det tills slut bröt ut på torsdagen. Så denna vecka har jag känt att jag har haft mycket mer energi vilket har känts otroligt skönt. Man behöver inte mer trötthet än den man redan har under den här årstiden. För hur mycket jag än älskar vintern och julen så blir jag tokigt av mörkret. Längtar redan till våren och ljuset. Så direkt när december är slut får det gärna bli vår snabbt som attans.

Men nu så. Fredag och ikväll så ska jag och Oscar ta och äta nåt riktigt gott och njuta av att det är helg.

  • Vardag
  • Nära C-Ring , Linköping

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229