Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

En vanlig dag i livet

Vardag

Det tjatas om att hösten är så mysig, likaså från mig men jag tycker faktiskt det. Även om det är grått och tråkigt vissa dagar så är andra soliga och fina. Då njuter jag. Nu vankas det brittsommar viskas det om överallt, vad är det undra jag. Nu vet jag att det innebär värme och det är väldigt välkommet. 20 grader och sol i helgen, ja tack.

Så här mysklädd har jag varit idag. Jag fryser verkligen hela tiden nu, inne som ute så koftor och stickat är A och O. Älskar att hitta lite nya stickade kläder när hösten kommer. Vem vill inte ha på sig något som både är skönt och fint? Apropå det så ligger ett paket och väntar på mig hos ett ombud, där i ligger en ny fin kofta. Yeay.

Standardlivet för de allra flesta. Denna kundvagn, det prickade golvet alla matbutiker envisas med att ha och Santa Maria bröd blandat med salladshuven. Vardagslivet deluxe och jag gillar det faktiskt, oftast.

Inte ens om jag ska åka fem minuter så låter jag radion vara på, tar alltid och kopplar in Spotfy i bilen och tar på några låtar som går varma just nu. Idag fick jag lite sommarfeeling och tog på min favoritlåt från de varma sommardagarna nämligen "Hon dansar vidare i livet" med Hov1.

Vad gör jag en vanlig tisdag mitt i livet? Mesta delen av dagen går åt till att vara på jobbet, det är ju ändå så att det är just där man spenderar mest tid. Men sen förhoppningsvis har man kvällen fri eller fylld av roliga aktiviteter. Idag var en fri dag och jag ville väl helst bara pyssla hemma, käka nåt och bara vara men så ekade ju kylskåpet tomt. Precis som det kan vara under dessa vardagar. Jag har ju varit lite bortskämd med att inte behöva åka och handla efter att vi börjat med att handla online och enbart hämta upp påsarna utanför Maxi. Eller bortskämd och bortskämd, det är något alla kan välja och göra och lägga tiden på annat. Jag har helt enkelt bara förenklat vardagen lite. Denna vecka dock så kom vi helt ur rutinerna och jag missade helt att göra beställningen vilket gjorde att idag var det dags att fylla upp kylskåpet för några dagar.

Har ni också en dag i veckan som ni brukar handla på? Jag hade alltid förut söndagar. Då planerade jag hela veckans maträtter, shoppade och gjorde iordning matlådor för nästkommande dag. Jag gillar ju som ni vet söndagar och gör dem till min dag. Nu handlar jag i och för sig också på söndagar men via telefonen så då kan jag vara var som helst. Men idag så fick jag göra en hederlig handling igen. Ganska härligt ändå. Jag lyssnar på en podcast och strosar runt bland hyllorna, lite egentid så att säga mitt bland alla andra människor.

Så ikväll blev det halloumi hamburgare med tillbehör och i morgondagens matlåda finns det rostad potatis i ugn tillsammans med kyckling och sallad. Mums. Nu återgår jag till vardagen med Maria Wern på tv och killen bredvid mig i soffan.

Gillar

Kommentarer

nadinefritz
nadinefritz,
Jag önskar att jag hade en dag jag handlade på men det brukar alltid sluta med att jag handlar nästan varje dag istället haha men dock så bor jag några meter från en matbutik så inget som är jobbigt 😊nouw.com/nadinefritz
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Gjorde alltid så också förr när jag bodde själv men tyvärr blir det ju oftast både dyrare och lite jobbigare att behöva handla varje dag. Testa och ta en dag och shoppa det det du behöver till veckans mat 😊nouw.com/victoriarodjevi
sofieevelina
sofieevelina,
Så fina skor!! Var är de ifrån? 😃nouw.com/sofieevelina
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Åh tack! De är från Eurosko, märket Stockholm design group tror jag de heter 😊nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229