Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

En salig god blandning

Recept

Tisdag, vilket betyder att jag jobbar hemma med mitt egna företag och lite plugg. Känner mig otroligt inspirerad och peppad idag vilket känns så himla skönt. Så nu har jag omringat mig själv med böcker, datorn, pennor, block och allt annat sånt roligt. Jag är en sån där person som älskar att köpa roliga pennor i färg, post-it och annat kul. Det gör liksom plugget eller jobbet lite roligare helt enkelt.

Men innan jag startade idag så började jag dagen med en RIKTIGT god frukost. Jag åt nästan en exakt likadan i söndags uppe i Stockholm och fick feeling. SÅ jag gjorde mig en chiapudding, skivade lite äpple, kokade te och skivade avokado. Sen hade jag en riktigt god frulle.

Chiapudding

Chiafrön
Mandelmjölk
Äkta vaniljpulver

Kyl den sedan över natten, redo att äta på morgonen.

Macka

Smör
Avokado
Chiaflakes

Inga krusiduller här inte. Utan jag skivade avokado på glutenfria knäckemacka och sedan så tog jag över lite chiliflakes .Svårare än då behöver de inte vara att få riktigt goda mackor.

Äpple

Det här är ju verkligen bland det godaste snackset. Jag skruvar ofta upp äpple och sedan så kryddar jag dem med kanel. Det är något som är fantastisk gott och det fick vara med på min frukost i morse.

Gillar

Kommentarer

haannafranzen
haannafranzen,

Men åhh så gott

nouw.com/haannafranzen
alicemalmstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229