Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

En helg i världsklass

Vardag

Okej, igår hade jag tänkt lägga upp om helgen men så kom ett litet annat inlägg i vägen. Så det kommer nu istället. Dessa dagar som varit med 30 grader och sol har ju varit fantastiska. Dock så blir man ju väldigt slö av värmen och man har helst velat vara i en pool hela dagarna. I fredags så skulle min kille ha sin aldrig sista sittning och killarna ville vara hos oss innan. Så jag bjöd över mig till vår kompis tvärs över gården tillsammans med hans tjej och en annan kompis. Vi käkade supergod mat och drack nån drink. Så trevlig och spontan fredagskväll. Jag hoppade i säng efter midnatt och var peppad på att få en sovmorgon.

Dock vaknade jag dagen efter vid 08.00 och var rätt pigg. Oscar var väl lite tröttare om man säger så men ingen tid för vila. Det var dags att åka iväg och handla allting inför examensfesten på kvällen. Så vi var runt och handlade snacks, alkohol, pynt och lite annat smått och gott. Sedan åkte vi ut till Oscars föräldrars gård. Där blev det lunch först sedan pyntade vi och ställde i ordning allt. Maten fixades och innan vi bytte om till klänning och skjorta så tog vi ett bad i poolen. Kan ha varit det skönaste badet någonsin. I lördags var det ju över 30 grader och så klibbigt. Förresten så kom ju min fina blommiga klänning med posten och jag är så nöjd med den.

Gästerna kom vid 16.00 och om vi säger så, alla ställde sig i skuggan och undrade hur lång tid det skulle ta innan de fick bada, haha. Men vi käkade gott, Oscar fick paket, vi lekte lekar och sedan var det bad och mingel. Det var en perfekt kväll. De sista gästerna åkte hem runt 01.00.

I söndags så badade vi och åt om vartannat innan vi åkte hem på eftermiddagen. Kan ha varit en av de bättre helgerna. Älskar att juni har börjat och att sommaren är här på riktigt. Så nu har en ny vecka börjat. AW med jobbet idag och resten av veckan går mest åt lite planering inför ett bröllop vi ska på i helgen och även lite annat firande, som min kusin som går ut nian på torsdag.

Han & jag <3

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Verkligen riktigt fina bilder!!❤nouw.com/emmamehrali
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
erikssontowa
erikssontowa,
härliga bilder! 😊nouw.com/erikssontowa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229