Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

En bättre variant

Recept

På helgen vill jag alltid äta något som skiljer sig från vardagens mat. Så man märker av att det är helg även om jag jobbar och rutinerna flyter på. Ikväll är jag ensam hemma men inte ska man väl äta tråkigt för det. Dock orkar jag inte riktigt lägga så mycket tid på maten. Så jag bestämde mig för att göra pasta carbonara, MUMS. Precis vad jag behövde ikväll. Medans de är många som idag är någon annan än sig själva, utklädda till prinsessor, häxor, katter och allt vad det är så tar jag en kväll i soffan. Det är inte så dumt det heller ska jag tala om.

Recept

Pasta
1 paket tärnad bacon
2 äggulor
3 msk grädde
1/2 dl finriven parmesanost
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
Salt och peppar

Gör så här: Koka pastan enligt anvisningar. Jag hade glutenfri pasta, det gör du som du vill. Under tiden steker du på baconen så de blir lite knapriga och precis innan de är klara lägger du i vitlöken, pressad. Vispa ihop äggulorna och grädden tillsammans i en bunke. När pastan är klart, häll av vattnet och vänd sedan ned pastan i stekpannan. Därefter häller du i äggsmeten. Smaksätt sedan med salt och peppar tillsammans med parmesan.

Och hur gott blev det inte? Jag har testat många carbonaras men den här tar absolut första platsen hittills.
Testa ni med till nästa helg och se vad ni tycker.

Smaklig måltid.

Gillar

Kommentarer

LisenK
LisenK,
Ser så gott ut!👌🏼nouw.com/lisenk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229