Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

En alldeles för liten väska & beslutångest

Då var det dags för packningen igen. Nu blir det ju lite mer att ha med sig jämförelse med när vi åkte till München, dels var det varmare och så var vi borta enbart en weekend. Nu blir det en vecka i fjällen men det ser ut att bli kalla nätter och runt -3 om dagarna så det blir perfekt. Men som sagt finns mycket mer att packa ner nu. Har kollat av packningen nu för att när jag gick ner på stan skulle kunna köpa liter saker som saknades i garderoben.

Jag gillar ändå att packa dock så blir jag lätt velig och i slutändan så packar jag hellre ner en jacka för mycket eller tar alla byxor jag har för att jag ska ha möjligheter att välja vad jag ska ha på mig. Så det där med packning kan ta ett tag för mig. Dock så är det bra när man ska till fjällen, för man lever ju trots allt princip i underställ. Så länge man alltså har med sig mycket av dessa och träningskläder så löser sig allting. Det är bra. Jag insåg nyss att min resväska som jag hämtade ner från vinden absolut inte kommer att rymma allt jag ska ha med mig. Så fick slå en signal till pappa och höra så jag kunde komma och hämta en av mina resväskor som fortfarande finns hemma hos dom. Så jag får med mig allt, haha.

Pju, jaha. Jag tog paus för ungefär 2 timmar sedan vilket resulterade i att jag hamnade här ovan och har nu sett serier sedan dess. Det är väl dags att ta tag i det igen antar jag. Ser SÅ mycket fram emot veckan som kommer och ni kommer att få mycket uppdatering kan jag lova. Längtar efter att få andas lite frisk fjällen-luft och få vara ute hela dagarna.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229