Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Cozy

Återhämtning

Burrr. Torsdagskväll och inväntar fredag med en ledig helg, mycket oplanerat så att jag kan göra precis det jag vill och får energi av. Så himla härligt och herregud vad den här veckan har gått fort. Då har jag i princip inte gjort något annat än att jobba och sedan ha kvällarna fria. I vanliga fall så blir det ju träning på kvällarna men kroppen är verkligen inte på topp. Har alla fall kunna sluta med iprenen som jag har knaprat från i måndags hela dagarna så det är skönt. Bihålorna mår bättre och jag börjar känna att det går åt rätt håll alla fall.

Så ikväll passar det otroligt bra att inte ha någon energi till övers. Regnigt och ruskigt innebär att jag har krypit upp i soffan med mitt duntäckte över mig och tittar på tv. Hur härligt är det inte att göra det ibland? Bara strunta i allt annat och bara ta det lugnt och samla kraft, utsträckt i soffan. Ja, tack.

Min helg:

Fredag: Jobba och sedan ta en sväng ner på stan. Älskar att strosa på stan på fredagar. Liksom komma in i helgen med en skön känsla och kanske några nya blommor...
Lördag: Stavas SOVMORGON. Om jag så skulle sova hela dagen skulle jag få göra det. Kroppen ska få kurrera sig. Antagligen lite plock och inredning hemma innan det är dags att piffa till sig inför kvällens födelsedagsfest. Kul.
Söndag: Ta det lugnt... I guess. Haha, beror på kvällen innan men eftersom vila står som rubrik för hela den här helgen så fortsätter jag nog så. Skönt!

Vad ska ni göra i helgen?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229