Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

En lite hippare frukost

Recept

Godmorgon! Jag är så peppad inför den här veckan. Det är ju faktiskt så att från och med idag så börjar jag att jobba med mitt företag 50%. Wiii. Så himla roligt att känna att jag har tiden under dagstid att faktiskt göra allting jag vill hinna med gällande företaget. Idag har jag heldag på banken vilket ska bli roligt. Kommer bli fullt ös de dagar jag är där i veckan nu.

Jag startade morgonen med en lite hippare variant av havregrynsgröt. Jag gillar inte havregrynsgröt rakt upp och ned men så fort jag får krydda den eller lägga till nåt annat gott så är det en perfekt frukost. Så nu den senaste jag har testat är den här. Då gör jag "vanlig" havregrynsgröt alltså havregryn, blandade frön och så vatten. In i micron. Till den så har jag gjort en chokladmousse för att det ska bli lite mer mättande och godare. Vad hade jag i den? Kika här nedan.

Chokladmousse

2 avokado
1/2 dl kakao
1/2 dl vatten
1 dl dadlar
Lite honung (om man vill)

För att få den här goda chokladmousse så tar du och kärnar ur dadlarna och lägger ner dem i mixern. Häll i vatten och honung (om du väljer att ha det). Mixa det först. Sedan gröper du ur 2 avokades och lägger ner i mixern tillsammans med kakaon. Mixa igen och häll i ytterligare vatten om det behövs. Tadaaa! Nu har ni en chokladmousse som ni kan ha till gröten men den fungerar ju självklart lika bra att ha som kvällssnacks eller lite gott mellis.

Gillar

Kommentarer

annabostrom
annabostrom,
Ser inte helt fel ut dedär! Jag måste prova chokladmoussen alltså 😍 nouw.com/annabostrom
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Det borde du verkligen, är jättegott 😊 nouw.com/victoriarodjevi
tildabexell
tildabexell,
Super coolt med företaget! Vad kommer du göra de övriga 50%? 😃 nouw.com/tildabexell
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229