Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Löpmorgon

Träning

Vaknade upp till en riktigt skön lördag idag. Sovmorgon stod på schemat och även om klockan i kroppen ringer då man är van vid att gå upp 06.45 varje dag så låg jag kvar i sängen till 09.00 alla fall. Sedan så föreslog killen att vi skulle starta dagen med en löptur, varför inte? Kroppen känns pigg igen och man får börja lite lätt till en start när man vart sjuk och bihålor, snor och astma vart värre.

Vi tog alltså bara 2,5 km och det tackade min kropp mig för. Låt oss säga så här, det märktes att jag hade vart sjuk. Astman blir ju nåt groteskt mycket sämre och luftvägarna fick jobba. Men jag tog mig runt så nästa gång vet jag ju att 5:an kommer gå ännu bättre. Kalas,

Dessutom, det här med skogen. Äntligen fick jag springa i skogen (hade ju sällskap) och även om det kändes som mina luftvägar skulle kollapsa så försökte jag njuta av omgivningen. Så otroligt härligt. Kanske kan bli lite utav en vana, börja lördagen med en löptur i skogen? Mår jag så otroligt bra av.

Nu blir det frukost i denna stund innan jag ska strosa ner mot stan en sväng. Därefter fira farmor som fyller hela 95 år, coolt?! Ikväll blir det även födelsedagspartay för vår kompis.

Ha en riktigt skön lördag och njut av ledigheten ni som kan!

Gillar

Kommentarer

deniseeelarsson
deniseeelarsson,
Älskar att springa i skogen! Slår allt och ingen musik behöver man heller 😊nouw.com/deniseeelarsson
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Så är det verkligen! 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229