Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Lalalalalal

Godmorgon, är du riktigt vaken än? Tralalalala.
Vaknade på glatt humör idag, lite piggare än vanligt. Skönt att känna så på en måndagsmorgon. Idag väntar jobb som vanligt, ikväll blir det träning. I princip hela förra veckan kände jag mig hängig och lite konstig i kroppen men tycker att det har börjat vända lite nu i helgen. Men lite hängig är jag fortfarande. Så ikväll får jag se vad och OM det blir träning. Riktigt peppad på att få köra nån form av rörelse alla fall. Jag har också suttit och spanat i helgen på lite nya idéer till företaget. KUL!

I övrigt så blir det en väldigt vanlig vecka med jobb 08.00-16.30, träning på kvällarna och så lite smått och gott däremellan. Jag är verkligen sååå sugen på att åka utomlands och vill absolut hitta något till början av våren. Har börjat leta alla fall och lever på den känslan tills vidare, haha.

Det bästa med idag? ATT DET ÄR SNÖ PÅ MARKEN! Bästa känslan. Wiiihoo. Vintern är här!

Åt den här skönheten imorse och lovar att lägga upp receptet i veckan till er så att ni kan variera er frukost, om ni är som jag och snabbt tröttar på den ni alltid äter.

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
SÅ GOTT! Skulle inte tacka nej till en utomlandsresa! nouw.com/alicemalmstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229