Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Någons startpunkt kan vara en annan persons mål

Träning

Varför ska vi alltid straffa oss själva om vi inte uppfyller de krav/mål vi har satt på oss själva?
Det är konstigt det där. Vi gör en plan och sätter mål och delmål för oss själva för att vi främst ska kunna uppehålla motivationen och känna att vi kommer framåt. Men hur ofta går någonting precis som man har planerat det? Inte för mig alla fall och jag tror inte att det gör det för dig heller.

I träningsväg så kan man råka på massvis av hinder, vissa svåra medan andra kan man ta sig runt. Man kan bli sjuk, bli skadad, få oväntat mycket på jobbet, något hemskt som drabbar familjen eller vad som helst. Vissa hinder kan man fortsätta över medan andra kräver att man gör om sin plan. För det är ju just det där, målet kan vara detsamma men planen behöver ändras för att komma dit. Du kanske får minska antal träningspass per vecka vilket gör att ditt mål kommer att infalla längre fram än tidigare bestämt. Men det är ju inte här allting handlar om.

Du kommer aldrig kunna sätta en plan med ett mål och fullfölja den till punkt och pricka. Du kommer att få vrida och vända, ta ett steg tillbaka och utvärdera. Det är det som är livet. Du vet inte vad som kommer hända men du får anpassa dig efter det som händer.

Så istället för att straffa dig själv nästa gång det kanske inte går som du ville. Utvärdera och gör om din plan men fortsätt mot samma mål. Lägg bort alla dåliga tankar som "vad dålig jag är", " jag klarar det inte" eller "nån annan skulle göra det här mycket bättre". Vi är vår egen största kritiker. Kom ihåg det.
Något du redan klarar av kanske är någon annan persons mål.

Så tar vi med oss glädjen in i träningen!

Gillar

Kommentarer

emmanathaliea
emmanathaliea,
Håller med, så sant!! nouw.com/emmanathaliea
EGillberg
EGillberg,
Alltid så kloka ord. ✨ nouw.com/egillberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229