Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Att se sin egen prestation

Träning, Cancerforskning

Sitter nyduschad i soffan och inväntar fotbollen på tv, som alla andra Svenssons där ute. Ska bli riktigt kul att se matchen och att vi har med oss ett mål till bortamatchen känns väldigt skönt. Heja Sverige!

Efter en väldigt intensiv dag på jobbet så kom jag hem och lade mig i sängen en sväng och tog det lugnt. Sedan så var det dags att tagga om och åka och träna. För visst behöver man det när det är mycket på jobbet? Och springa är som ni vet för mig bästa sättet att rensa huvudet. Hade på senaste avsnittet av Livet på läktaren, älskar podcast när jag ska springa. Måndag och jag samlade in 60 minuter på konditionskontot idag. Riktigt skön känsla. Lite tung i kroppen men hade ändå bra energi.

När jag cyklade hem tänkte jag på det här med hur blind man blir för sina egna prestationer. På vägen till gymmet satsade jag på att jag skulle springa 1 h och 20 min. Kroppen kändes inte riktigt där och jag landade på 60 minuter. Vilket är hur bra som helst MEN man ser inte riktigt sin prestation. Jag tycker alla fall att det är svårt. Alla tar inte för givet att de kan sticka ut och springa 60 minuter i sträck i ett bra tempo, snarare tvärtom. Så varför inte klappa sig själv på axeln och vara riktigt nöjd? Istället för att tänka på att man inte körde de där sista 20 minuterna. Jag ska vara nöjd ikväll, riktigt nöjd.

Förresten, ser ni vilken fin tröja som min kille tränad i ikväll? Jag vill verkligen visa att de små sakerna gör stor skillnad. Nu är det november och mustaschkampen är i full gång. Min kille köpte därför två stycken tröjor och stöttade forskningen kring prostatacancer. Sjukdomen drabbar ungefär 10 000 män varje år och är den vanligaste cancerformen i Sverige. Så gör som min kille, köp en tröja, skänk en slant eller köp det blå bandet. Varje krona gör skillnad. Ni kan gå in på länken här!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229