Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Inte värt att vara dum mot magen

Recept

Jag har startat dagen med en riktig god smoothie. En frukost som är både mättande och bra för min mage. För efter igårkväll så lovade jag mig själv att vara lite snällare mot mig själv. Det är svårt det där ibland att vara överkänslig mot mycket mat som man egentligen tycker är himla god. Ibland så tar smaken över av hur gott det skulle vara med en äkta kanelbulle, som inte är glutenfri, skulle vara. Så mycket att jag ger efter. Jag brukar vara väldigt duktig på att välja den mat som passar min mage bäst även om det som andra äter ibland lockar mer. Men i helgen som startade jag en dålig mattrend som jag höll i till och med igår. Det har gjort att magen verkligen måste få tid att läka lite nu.

För det är ju den där känslan sen, det är aldrig värt smärtan efteråt. Igårkväll låg jag i magsmärtor... så onödigt och jag har ingen annan att skylla än mig själv. Så nu ska den få allt det bästa, bara snäll mat för tarmen. Allt annat är dumheter.

Recept Smoothie

2 kiwi
1 fryst banan
1 näve spenat
2 1/2 soygurt

Topping

Skivad kiwi
Sötmandlar
Kokosflingor

Inga konstigheter. Ni mixar ihop allting och sedan toppar ni med det som ni tycker är gott. Bästa starten på dagen, helt klart. Så, nu kickar vi igång tisdagen.

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Mums mums 😊 nouw.com/belliblonkan
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
eemmastephanie
eemmastephanie,
Så mysiga frukostbilder du tar! nouw.com/eemmastephanie
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Tack fina du 😊 bästa tiden på dygnet!nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229