Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Lite irritation är bra för träningen

Träning

Favoritdagen är här och det är jag så himla glad för. Och att få vakna till solen?! Det gjorde att jag fylldes av energi redan när jag slog upp ögonen. Skulle egentligen jobba lite grann med företaget denna söndag men blev klar sent igårkväll istället vilket är väldigt skönt. Nu är det bara lite plugg innan jag har en helt fri dag. Men om igår då. Jo jag var ju ute och sprang. Jag hade jobbat mellan 11-16 och var rätt grötig i huvudet men hade ändå bestämt mig för att köra ett löppass. Så när jag kom hem så försökte jag få med killen ut också. Detta ledde dock in oss på både den ena diskussionen efter den andra vilket resulterade i att jag tog mina hörlurar och sprang ut själv. Ibland är lite irritation bra, för det var nära att jag struntade i den där efterlängtade löpturen.

Men vad körde jag då rå?
Jag har inte riktigt koll på sträckan då min klocka dog efter bara 5 minuter men körde på i ett bra tempo. När jag visste att det var ungefär hava sträckan stannade jag för att krydda mitt pass lite extra dagen till ära. Nämligen med lite pulshöjande hopp. Jag körde:

Klassiska grodhopp 15 st
Frånskjutshopp 10 st
Sidohopp 15 st
Indianhopp 10 st

Sedan var det bara att ösa på och springa igen. Dels är det härligt att få varav löpningen lite grann men dessutom så får man ju med explosivitet i träningen med på ett enkelt sätt. Det är heller ingen risk för att pulsen går ner, snarare tvärt om. Så när jag kom innanför dörren igen så var jag gladare. Det är mitt absolut bästa sätt att rensa skallen på, med en löptur eller promenad. Inget som slår det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229