Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Att ha noll lokalsinne

Torsdagskväll och imorgon är det redan helg igen. Går så himla fort och det eftersom jag var sjuk måndag och tisdag så blev de bara tredagars vecka. Idag så har jag varit ute och gått för att förbereda lite inför loppet på lördag, skulle gått 5 kilometer, blev nog några till då jag gick lite vilse, haha. Så klassiskt mig som har absolut inget lokalsinne. Får ofta lite extra motion även om det inte alltid är så himla kul. Men till slut har jag koll på hur det ska gå och det är ett riktigt kul spår att springa eller gå. Perfekt för att ta med barnvagnen med om man vill ha med sig barnen.

Vad händer i helgen då?

Fredag: Jobb och på lunchen blir de äntligen vårdcentralen. Hoppas på att få penicillin för bihålorna och även få remiss till öron/näsa/hals för mer utredning när det kommer till mina dagliga besvär med bihålorna även när jag inte är sjuk. Så hoppa hoppas.

Lördag: Lopp för Barncancerfonden! Yeay! Ska bli riktigt roligt att ha ett litet motionslopp för en så god sak. Perfekt att starta dagen på. Sedan blir det nog relativt lugnt den dagen. Passa på att krya på mig men en tripp till stan och stors kan de nog bli.

Söndag: Jobba mellan 11-15 på Stadium men annars så är det bara att ta det lugnt. Om jag skulle må bättre hoppas jag på lite yoga men de får vi se på söndag. Ingen stress.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229