Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

När allting bara faller på plats

Träning

Tack mina ben, mina armar, min mage, mina lungor, mitt hjärta och allt annat. Precis så känner jag just nu efter att jag sitter nyduschad efter en grym löptur. Jag har vart ute och löp lite till och från under hela sommaren men har känt att kroppen vill inte riktigt. Jag har nog mest sprungit på vilja faktiskt. Antingen så har kroppen enbart känts tung, astman har varit alldeles för påtaglig eller så har knät satt sig på tvären.

Ikväll, då jäklar föll allting på plats. Jag hade sagt till mig själv innan att jag springer 2,5 km för att känna in kroppen. Efter 3 kilometrar så kändes kroppen relativt tung men viljan sa nåt annat. Runt 5 km så flög jag fram. Njöt av att vara i naturen och att få känna att hela min kropp samarbetade. Vilken fantastisk känsla. Så jag fortsatte och vid 8 kilometer så stannade jag klockan och benen fick vila. Jag hade faktiskt kunnat fortsätta, jag kände mig lätt. Dock så började jag känna lite svullnad och känning i mitt knä vilket gjorde att jag fick säga till mig själv att stanna. Det är inte värt att pressa mig mer för att sedan få vila i några veckor.

Så, den här känslan behåller vi för att sedan ta med den in i nästa löptur där ute i skogen. Sådär underbart är ju löpning och jag ÄLSKAR DEN.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229